"Трунчик скукожился до минимума": Соколова жорстко висміяла обвал рейтингу Путіна (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова заявила, що махінації з рейтингом президента Росії Володимира Путіна, рейтинг якого впав до мінімуму за 13 років, нагадують їй операцію зі збільшення чоловічого статевого органу, повідомляють Патріоти України.

Тонкий тролінг на адресу глави держави-агресора пролунав в ефірі її шоу "Вечір з Яніною Соколовою. "Сенсація! У Росії відбулася найшвидша операція зі збільшення пенісу. Один літній чоловік запідозрив нехороше і пропросився до фахівців, щоб вони зробили аналіз, якого ж розміру у нього зараз піпірка. Виявилося, що трунчик пенсіонера Володимира П. з Санкт-Петербурга ззохся до історичного мінімуму за 13 років і становить 30,1 міліметра", – зазначила телеведуча, проводячи паралель з рівнем підтримки Путіна, який показують соцопитування.

"У той же час 68% тих, хто оточують його, все одно схвалюють господарство старого. Але Вові від цього не легше. З таким півником дуже складно погрожувати сусідові за дачню, який постійно палить шини і співає образливі пісні з матюками. Тому лікарі із Всеросійського центру дослідження відсутніх міліметрів екстрено зібралися і лише за три дні збільшили розмір Вовиного жужика до 72,3 кілометрів. І це в неробочому стані! А коли балабас Володимира запрацює, супутники на орбіту будуть доставляти скелелази", – продовжила тролити російського президента українка.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...