Труну використали як таран: Росіяни влаштували бійку на кладовищі (відео)

Директор муніципальної служби охорони пояснив, що охоронці вимагали показати дозвіл на поховання.
Охоронці не хотіли пускати процесію. Фото: скріншот з відео.

У селищі Кузьмолово Всеволжського району Ленінградської області на цвинтарі сталась стрілянина. Охоронці намагалися не пропустити на територію кладовища процесію з труною, повідомляють Патріоти України.

Родичі покійної 55-річної жінки та працівники ритуального агентства протиснули загорожу з охоронців. В якості тарану використовували труну. В якусь мить штовханини труна ледве не впала. Один із охоронців вистрілив у повітря з пістолету, яким погрожував процесії.

На місце подій викликали поліцію. Вони доправили до відділку охоронців, працівників адміністрації кладовища та найбільш активних родичів померлої. Директор муніципальної служби охорони пояснив, що охоронці вимагали показати дозвіл на поховання. Працівники ритуальної компанії наголошують на тому, що їх фірма легально працює на цьому кладовищі з 1994 року, а спроба заблокувати похорон є провокацією.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...