"Труп під назвою СССР не такий вже і мертвий, як прикидається", - військовий капелан про фільм за участі Усика та Ломаченка

"Про Усика і Ломаченка вже всі висловилися? Дозвольте і мені", - пише у своєму блозі Констянтин Холодов, передають Патріоти України, і продовжує:

"1. Хто може забув – у нас зараз війна з Мавзолеєм. Труп під назвою СССР не такий вже і мертвий, як прикидається. Його рясний смердючий послід веде проти нас тривалу агресію на всіх фронтах. Інформаційний фронт – пріоритетний, оскільки обходиться набагато дешевше за бойові дії.

2. Той фільм, у якому зняли українських ватників Усика і Ломаченка з усіма відкатами і корупціями обійшовся бюджету Мавзолея удвічі дешевше вартості одного танка Т-72. А результат від нього набагато ефективніший.

3. Гроші на пропаганду у війні проти України виділяються з воєнного бюджету Мавзолея у необмеженій кількості вже не один десяток років. І фільмєц про дружбу-жвачку з агресором лише маленька деталь цієї війни.

4. "Специальные меры воздействия" – ось справжня назва таких заходів, які чинить Мавзолей у інформаційному полі України. Насправді, вони тут почувають себе як риба у воді. Тут є все: величезна кількість каналів, вдячний глядач, уважний слухач, недорогі ботоферми.

Благодатний ґрунт для будь-яких афер: від масових психозів "Білого братства" і Аделаджі – до Голобородька. Нічого дивного не відбувається, це елементи інформаційної війни".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...