"Труп" виглядав дуже реалістично: Поліція увірвалася в будинок жінки, чий син не міг розлучитися з декорацією до Хелловіну (фото)

Загін з 10 поліцейських оточив будинок 28-річної англійки, не на жарт її налякавши. Жінку запідозрили у вбивстві через декорацію до Хелловіну, з якою не міг розлучитися її 5-річний син, повідомляють Патріоти України із посиланням на NY Post.

Кара Луїза поїхала забрати хлопчика зі школи, а коли повернулася, виявила у себе у дворі поліцейські машини. Напередодні вона віднесла до сміттєвих баків манекен у чорному пластиковому мішку, і сусіди вирішили, що це труп.

Штучного мерця Луїза зберігала в саду з листопада 2020 року на прохання сина: дитина не хотіла розлучатися з декораціями. Коли вона нарешті вирішила прибрати в саду, сусіди звернулися до екстрених служб.

"Мені сказали, що копи були в моєму будинку, тому що три людини подзвонили і повідомили про труп", - розповіла вона журналістам. На щастя, Луїза змогла пояснити поліцейським, що насправді нікого не вбивала. Весь цей час її 5-річний син стояв поруч і говорив, як сильно він любить Хелловін, і як не хоче позбавлятися "тіла".

Жінку здивувало, що поліцейські прийняли реквізит з такими короткими ногами за людину, але офіцер цілком серйозно відповів, що вона могла його порізати. Мати двох малюків розповіла, що її попросили утилізувати моторошну фігуру, але вона вирішила покласти її в сарай до наступного Хелловіна.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...