Труп знайшли у криниці: На Київщині жорстоко вбили бізнесмена з Грузії

На Київщині у закинутій криниці знайшли тіло іноземного бізнесмена з вогнепальними пораненнями. Правоохоронці вже затримали осіб, причетних до вбивства. Потерпілий зник ще ввечері 26 листопада. Про це написала прес-служба прокуратури Києва, передають Патріоти України.

"Затримано двох мешканців Київської області за підозрою у пособництві в умисному вбивстві підприємця – громадянина Грузії, який незадовго до цього прибув у столицю у бізнес-справах", – йдеться у повідомленні.

Так, 26 листопада іноземець сів у авто в центрі міста та поїхав у невідомому напрямку. Після цього він перестав виходити на зв'язок. Тоді його знайомі повідомили про зникнення чоловіка правоохоронні органи.

Згодом тіло зниклого з вогнепальними пораненнями виявили у закинутій криниці на території Київської області. Правоохоронцям вдалося встановити осіб, які загроші приховали тіло та знищили речові докази.

Київська місцева прокуратура № 10 повідомила затриманим про підозру у пособництві в умисному вбивстві. Вирішуватиметься питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці вживатимуть заходів для встановлення інших осіб, причетних до злочину, а також мотивів та обставин.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...