Трупи залишають на вулицях: В Еквадорі за добу зафіксовано безпрецедентну кількість інфікування коронавірусом

Мер міста Гуаякіль Синтія Вітері попросила про допомогу і розкритикувала уряд, оскільки місто є епіцентром спалаху, а у них немає тестів.

В Еквадорі (Південна Америка) всього за добу коронавірусом захворіли 2196 осіб. Це – антирекорд захворюваності за добу. Всього в країні захворіли 7161 чоловік. Про це повідомляє СNN, передають Патріоти України.

Місцева влада зазначає, що хоча стрибок і істотний, але деякі з випадків інфікування могли статися раніше, просто їх не виявили. Від коронавірусу померло 297 осіб.

«Більшість випадків зафіксовано в найбільш населеному місті країні – Гуаякіль і провінції Гуаяс, де, за словами місцевих жителів, медичні служби перестали функціонувати, а трупи померлих довелося залишити на вулицях для збору владою», – зазначено в повідомленні.

Зазначається, що президент Еквадору Ленін Морено наказав розслідувати випадки неправильного поводження з тілами людей, які померли від коронавірусу. Також повідомляється, що мер міста Гуаякіль Синтія Вітері попросила про допомогу і розкритикувала уряд, оскільки місто є епіцентром спалаху, а у них немає тестів. В результаті, люди вмирали і не могли пройти тестування, а місця для розтину тіл не було.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...