Три роки тому вранці в Херсоні кислотою облили мою подругу Катю. Через три місяці вона померла, - волонтер Сініцин

"Три роки тому вранці в Херсоні кислотою облили мою подругу. Катю. Про це вона сама повідомила нам в чат, щось на кшталт "блін мене якісь уй#бки облили кислотою, вже в швидкій". Через три місяці вона померла", - написав волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Якоюсь мірою життя для мене в той день розділилось на до та після, як з Майданом та загибеллю перших друзів в АТО. За ці три роки ми усі багато чого зробили, як і багато чого не зробили.

Передусім - не дотисли, щоб покарання понесли усі причетні. З того, що зробили точно - нам вдалось донести інформацію про цей дикий злочин і важливість його розслідування до десятків мільйонів людей в Україні та світі.

Абсолютно різними методами. Сотні акцій під усіма можливими інстанціями та під житлом президентів, генпрокурорів, мусорів, неймовірна кількість піротехніки, десятки банерів та плакатів на футбольних матчах в Україні та за кордоном, довга череда судів, апеляцій, запобіжних. Поширення в соцмережах та пресі. Трафарети, розбиті шибки, димові шашки, захоплена прокуратура в Херсоні і ще багато чого цікавого.

Поряд з цим зустрічі з представниками посольств та міжнародних місій, дипломатичний тиск на попереднього і чинного президентів, генпрокурорів і т.д. з вимогою належного розслідування нападу на Катю та інших активістів, консультації з правозахисниками, робота з журналістами, ТСК у парламенті та десятки зустрічей та брифінгів з народними та місцевими депутатами.

Щиро дякую усім, хто долучавсь і продовжує долучатись до того, щоб усі винні у смерті Каті понесли покарання. Активістам, журналістам, представникам вуличних формацій і громадських організацій, правозахисникам, ультрас українських клубів, ветеранам, окремим народним депутатам із майже усіх фракцій, нормальним правоохоронцям, які якісно робили свою роботу, а головне - усім тим десяткам тисяч людей, хто виходив на акції протестів в Україні та світі.

Саме завдяки вам один з замовників - Мангер, організатор - Левін, а також виконавці знаходяться під вартою. І саме від нас усіх залежить, чи будуть під вартою з термінами ув'язнення двоє інших - Гордєєв та Рищук та купа "правоохоронців" калібром поменше.

Усі винні будуть покарані, я у цьому впевнений. Ми не забудемо".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...