Тричі приємно: Найкращим вчителем України-2021 став викладач української мови з Луганщини, котрий народився в російськомовній родині

Зі святом, шановні педагоги!

Цьогоріч звання найкращого вчителя України отримав педагог, магістр української мови Артур Продайков, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Освіторію"

Продайков народився у Луганській області у російськомовній родині, а зараз у Києві вчить дітей українській. Вчитель використовує у навчанні платформу TikTok та подкасти.

Пряма мова: "Найбільш свідоме та правильне рішення зробив у 2014 році: тоді місто, де я жив і викладав у педагогічному коледжі, стало частиною тимчасово окупованої території. Я запитав: "На кого ми працюємо?" У відповідь чув: "Мовчи, твоя справа — вчити". Але я переконаний: вчитель повинен мати позицію стосовно подій у країні, інакше не може розраховувати на повагу учнів. Коли я побачив, що з нашого закладу освіти зняли жовто-блакитні прапори, вирішив переїхати"

Педагог веде Telegram-канал "ЗНО Українська", також записав "Подкасти з української літератури", бо ця форма нині в тренді, він називає її цікавою та зручною.

"Крутезний досвід, яким я пишаюся, — участь у проєкті "Всеукраїнська школа онлайн". За 2020 та 2021 роки створив курс з української літератури, який завжди можна передивитися онлайн", - заявив переможець під час святкової церемонії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...