Тричі судимий: Геращенко розповів про чоловіка, який побив та намагався зґвалтувати пасажирку в поїзді (фото)

Чоловікові готують підозру за статтями про нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу зґвалтування.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував фото чоловіка, який побив і намагався зґвалтувати пасажирку поїзда Маріуполь-Київ, повідомляють Патріоти України.

Чоловіка звати Віталій Рудзько, він уродженець Запоріжжя і був тричі судимий: за викрадення автомобіля, хуліганство та крадіжку. "У Віталія Рудзька після трьох судимостей був шанс жити нормальним життям і не порушувати закон. Однак він вибрав інший шлях і попереду на нього знову чекають довгі роки за ґратами", - написав Геращенко.

Чоловікові готують підозру за статтями про нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу зґвалтування, прокуратура проситиме заарештувати його без права виходу під заставу. "Дивує і злить той факт, що ніхто з чоловіків, що їхали в цьому вагоні і точно чули крики Анастасії, не прийшов їй на допомогу", - додав Геращенко.

Він підкреслив, що адміністрації Укрзалізниці варто було б забезпечити охорону для супроводу основних маршрутів прямування пасажирських поїздів.

нагадаємо, 31 липня в поїзді Маріуполь-Киів Рудзько увірвався до купе Анастасії Лугової, яка їхала з неповнолітнім сином, побив і намагався зґвалтувати. Дівчина змогла вирватися і покликати на допомогу провідницю, чоловіка взяли під охорону і затримали на станції Київ-Пасажирський.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...