Тричі судимий: Вандала, який пошкодив надгробки загиблих воїнів АТО на Чернігівщині, затримано (фото)

У приватних розмовах підозрюваний неодноразово висловлював зневагу до Революції Гідності та антитерористичної операції, загиблих героїв називав зрадниками.

Правоохоронці оголосили про підозру тричі судимому жителю Чернігівської області, якого підозрюють у нарузі над могилами бійців на кладовищі Мени. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції Чернігівської області.

"Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучено одяг і ніж зі слідами фарби, також є покази свідків, які бачили чоловіка на кладовищі того дня. Лиходієм виявився тричі раніше судимий житель Сновська, який мав конфлікт із законом через завдання тяжких тілесних ушкоджень, замах на вбивство та підпал церкви", - йдеться в повідомленні.

У приватних розмовах підозрюваний неодноразово висловлював зневагу до Революції Гідності та антитерористичної операції, загиблих героїв називав зрадниками. Нині зловмисникові оголошено про підозру за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) - карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п'яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...