Тричі зв'язували скотчем: Російська туристка влаштувала дебош на борту літака в Туреччину (відео)

П'яна росіянка влаштувала бешкет у літаку, який виконував рейс до Анталії (Туреччина). Вона нецензурно висловлювалася, голосно кричала і відмовлялася сідати на своє місце. Відео скандалу публікували російські канали у Telegram у понеділок, 5 вересня, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що її намагалися заспокоїти бортпровідниці і навіть одразу кілька чоловіків (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки). Неадекватна жінка кидалася на інших пасажирів і голосно лаялася матом. При цьому вона була настільки п'яною, що ледве вимовляла слова.

– Так, цю е***ну суку на***й звідси!

– Не кричи матом!

– Не, давай її .. у-у-бираємо!

За словами очевидців, росіянку сотні разів просили заспокоїтись, тричі зв'язували скотчем, але все безрезультатно – з нею не могли впоратися навіть чоловіки. Коли до п'яної туристки підійшли бортпровідниці, вона також почала кричати і штовхати їх. Після прильоту до Туреччини на росіянку вже чекали правоохоронці – її забрали в дільницю відразу з літака.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...