Тримаємо кулаки: Букмекери зробили прогноз на товариський матч Україна - Кіпр

Аналітики вважають, що господарі поля будуть ближчими до перемоги.

У понеділок, 7 червня, збірна України в Харкові на стадіоні "Металіст" проведе товариський матч проти Кіпру. На думку букмекерів, більше шансів на перемогу в цьому протистоянні у збірної України, зазначають Патріоти України.

На перемогу підопічних Андрія Шевченка можна поставити з коефіцієнтом 1.39, в той час як тріумф гостей оцінили в 7.40. На нічию приймаються ставки з коефіцієнтом 4.60.

Відзначимо, що Україна в рамках підготовки до Євро-2020 вже провела два спаринги. Зустріч у Харкові з Бахрейном завершилася з рахунком 1:1, а в Дніпрі була обіграна Північна Ірландія - 1:0.

Збірна України на Євро-2020 потрапила в групу C, де зіграє проти команд Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Турнір пройде з 11 червня по 11 липня нинішнього року.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...