Тримаємо кулаки за Керченський: На Транссибі в РФ впав залізничний міст (фото)

У Забайкальському краї РФ на Транссибірській магістралі сильні дощі посприяли обваленню залізничного моста. Про це інформує сайт МНС Росії, передають Патріоти України.

«23 липня 2021 року на Транссибірській залізниці на перегоні Куенга-Укурей, поблизу села Нижня Куенга Стрітенського району Забайкальського краю в результаті випадання рясних опадів сталося обвалення залізничного моста. Загиблих і постраждалих немає. Рух поїздів зупинено в обох напрямках», - йдеться в повідомленні.
Це не єдиний подібний випадок в РФ. В Чернишевському районі Забайкалля паводком змило п'ять мостів, що порушило сполучення між кількома селами.


Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...