Тримаємо кулаки за наших: Збірній України пообіцяли 10 мільйонів за перемогу над Росією у 1/8 чемпіонату Європи

Поєдинок Росія - Україна відбудеться в суботу, 11 вересня, у Гданську. Початок матчу - о 18:30 за київським часом. Принципову зустріч в прямому ефірі покаже телеканал XSPORT. Також гру можна подивитися онлайн на офіційному сайті телеканалу.

Збірна України з волейболу

У суботу, 11 вересня, чоловіча збірна України проведе у Гданську поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату Європи з волейболу проти третьої команди світового рейтингу — Росії (пряма телетрансляція матчу на каналі Xsport о 18:30), зазначають Патріоти України.

У підопічних латвійського фахівця Угіса Крастіньша перед грою з принциповим суперником з'явився додатковий стимул: українським волейболістам обіцяно за перемогу 10 млн гривень. Про це президент Федерації волейболу України Михайло Мельник повідомив на сторінці ФВУ в Facebook.

«В останні роки збірна України з волейболу демонструє хороші результати, — зазначив Михайло Мельник. — Завдяки підтримці корпоративних партнерів збірної зараз у нас є можливість мотивувати наших хлопців і дівчат на гру не лише словами, а й фінансово.

Вітчизняний волейбол вимагає більшої фінансової підтримки не лише від українського бізнесу, але й від держави. Завдяки державним програмам розвитку волейболу збірні Польщі та Сербії зовсім недавно вигравали чемпіонати світу та Європи.

Лише за гідної уваги до волейболу з боку української влади ми зможемо досягти досить пристойних успіхів на європейських та світових форумах".

Нагадаємо, що в попередні роки Україна і Росія перетиналися в очних поєдинках тричі, і у всіх зустрічах на чемпіонатах Європи 1993, 1995 і 2005 років наші хлопці поступилися суперникам — 0:3.

Мало сумніваються букмекери в успіху росіян і цього разу. Наприклад, контора «Паріматч» ставки на перемогу підопічних фінського фахівця Туомаса Саммельвуо приймає з коефіцієнтом 1,10, на виграш України — 7,00. У будь-якому випадку, тримаємо кулаки за наших хлопців.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...