Тримаємось: За добу в Україну повернулось ще понад 16 тис. осіб

Майже 3,5 тисячі українців прикордонники оформили в аеропорту "Бориспіль".

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби України пропустили на територію держави понад 16 тисяч наших громадян, які повернулись з-за кордону. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

Так, повідомляється, що в числі українців, які 28 березня повернулися з-за кордону, більш як 5,7 тисяч осіб прибули без власного транспорту. Майже 3,5 тисячі українців прикордонники оформили в аеропорту "Бориспіль". Ці громадяни прибули 21 чартерним та спеціальним авіарейсом.

Також вчора Україну залишили 5,3 тисячі іноземців, яких оформлено на виїзд. "За добу прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я понад 16 тисяч осіб. Особам, які прибули в Україну встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки", - повідомили у ДПСУ.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...