"Тримайте зброю чистою": У Польщі спіймали фейкового "українського генерала" з вінтажним арсеналом (фото)

Згідно з польським законодавством, деякі екземпляри зброї чоловік зобов'язаний був зареєструвати, а деякі - взагалі не мав права зберігати вдома.

Поліція міста Познань (Польща) затримала чоловіка, який стверджував, що він український генерал і зберігав вдома 27 примірників зброї, третя частина якої - бойова. Про це повідомляє прес-служба поліції Польщі, передають Патріоти України.

Під час обшуків у нього знайшли 27 примірників зброї, майже третина з якої виявилася придатною до бойового застосування. Усе інше, в тому числі гранати, були добре зробленими копіями. Також було виявлено інформаційні таблички українською мовою з написами про необхідність зберігання зброї чистою.

Чоловіка затримали пізніше в іншому місті. Одягнений він був у український військовий мундир з емблемами Національної гвардії України і шевронами українських прапорів.

Затриманий пояснив свій арсенал колекціонуванням. Згідно з польським законодавством, деякі екземпляри зброї чоловік зобов'язаний був зареєструвати, а деякі - взагалі не мав права зберігати вдома.

Поліція пред'явила чоловікові звинувачення в нелегальному володінні зброєю і знущанні над членами своєї сім'ї. Він тимчасово заарештований на три місяці. Фейковому "українському генералу" загрожує до восьми років ув'язнення.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...