Тримали в підвалі: У Києві поліція визволила викраденого бізнесмена із Криму (фото)

Зараз з потерпілим працюють медики, його життю нічого не загрожує.

Сергія Ткаченка звільнили із полону. Фото: прес-служба Нацполіції.

2 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що днем раніше в Києві викрали підприємця Сергія Ткаченка. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають Патріоти України.

15 липня працівниками Головного управління Нацполіції в Києві спільно з підрозділами кримінальної поліції, за підтримки спецпідрозділу КОРД було встановлено місце знаходження викраденого та в результаті введеного в дію плану «Заручник» визволено його.

«Підприємця два тижні тримали в заручниках в підвалі. Наразі трьох зловмисників затримано», - повідомив очільник МВС Арсен Аваков. Зараз з потерпілим працюють медики, його життю нічого не загрожує.

Зазначені особи затримані в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Проводяться подальші слідчі дії та заходи з встановлення і затримання інших співучасників даного кримінального правопорушення.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...