Трирічну дівчинку на Закарпатті збило авто, дитина померла в реанімації

У четвер, 22 липня, у селі Новобарово Тячівського району автомобіль збив трирічну дівчинку. Від отриманих травм дитина померла в реанімації. Про це повідомила пресслужба поліції Закарпаття, передають Патріоти України.

Трагічна ДТП сталась близько 19:00. "До поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до лікарні малолітньої дитини з травмами отриманими внаслідок наїзду автомобіля", - йдеться у повідомлення.

Правоохоронці встановили, що 29-річний житель села Сокирниця Хустського району на автомобілі Fiat Doblo скоїв наїзд на дівчинку 2019 року народження, яка раптово вибігла з подвір’я на проїжджу частину дороги.

Травмовану дитину, разом з її матір’ю, водій одразу повіз до лікарні, однак медикам врятувати життя дівчинці не вдалося - дитина померла в реанімаційному відділення.

Слідчі поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водія перевірили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння. Встановлено, що водій за кермом перебував тверезий. Автомобіль помістили на арештмайданчик, а у справі призначили низку експертиз для встановлення всіх обставин аварії.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...