Трирічний Леон з Ірпеня переспівав "Не стидайся - то твоя земля" Кузьми Скрябіна і підкорив мережу (відео)

Трирічний житель Ірпеня на ім'я Леон, який а капела заспівав біля будинку "Ой, у лузі червона калина" і став зіркою мережі, переспівав хіт легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна "Сам собі країна". Відео, на якому дитина виконує патріотичну пісню, підкорило інтернет-користувачів. Вони пишуть, що хлопчик став символом світлого майбутнього України, передають Патріоти України.

Ролик опублікував на своїй сторінці вInstagram тато малюка. За 15 годин з моменту публікації його переглянуло понад 24 тисячі людей, залишивши близько 4 тисяч лайків і 200 захоплених коментарів.

На відео Леон прогулюється з татом за руку по вулиці без взуття та дитячим голосом із місцями нерозбірливою дикцією співає: "Не стидайся – то твоя земля. Не стидайся – то Україна. Добре там є, де нас нема. Стань для батька нормальним сином". Наприкінці дитина зворушливо підтискає ноги і каже: "Ай, камінці". Потім проситься на руки до тата.Коментатори писали, як їх захоплює дитяча манера виконання Леона таких дорослих пісень. Вони залишали під відео подяки батькам за правильне виховання дитини і прохання частіше знімати хлопчика для соцмереж, оскільки він – один з небагатьох, хто змушує щиро посміхатися в такий непростий час.

"Дуже красиво! Такий молодець! Хорошу основу вкладаєте у виховання дітей", "Не вистачає слів. Сльози на очах. Це все від емоцій! Дякую вам за правильне виховання дітей", "Неймовірно талановитий хлопчик", "Маленька-ВЕЛИКА людина", "Кузьма тобою б пишався", "Лео – уособлення нашого світлого та щасливого майбутнього! Ось такі у нас чудові діти", – залишали підписники.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...