"Тырить - это скрепно": Росіянку заарештовано в США за крадіжку дизайнерських товарів на суму $328 000

Склад краденого у росіянки вдома

В штаті Каліфорнія заарештовано жительку міста Коста-Меса — 38-річну уродженку Росії Катерину Жаркову. Як повідомляє видання Daily Mail, жінка звинувачується у крадіжці дизайнерського одягу та аксесуарів на загальну суму щонайменше 328 тисяч доларів, зазначають Патріоти України.

Крадіжки були скоєні в період з 7 жовтня до 23 листопада цього року в магазинах мереж TJ Maxx та Nordstrom. Серед викраденого — речі таких брендів як Gucci, Prada, Jimmy Choo. У Катерини вдома виявили цілий склад краденого. Більшість речей вона продавала онлайн.

Жаркова складала в пакети речі, з яких за допомогою спеціального пристрою видаляла мітки-«антизлодій», і виносила їх, не оплачуючи. Зрештою, вона попалася на місці злочину в одному з магазинів, намагаючись вкрасти товари на суму 3500 доларів. Вона завантажила їх у візок для шопінгу та прикрила зверху своїм пальто. Минаючи касу, жінка пройшла надвір до своєї машини, біля якої її й заарештували.

Злодійка постане перед судом. Їй загрожує до дев'яти років ув'язнення.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...