"Тривало все не більше п’яти секунд": У Росії під час звернення глави МОЗ до випускників-медиків показали порно (відео)

Порно стало кульмінацією звернення глави МОЗ РФ до випускників-медиків. ВІДЕО

Під час відеозвернення міністра охорони здоров’я РФ Михайла Мурашка до випускників Ставропольського державного медичного університету увімкнули порно, передають Патріоти України.

Відповідні кадри, зняті студентами вишу у місцевому драмтеатрі під час вручення дипломів, оприлюднили у Telegram-каналі ЧТД.

«Майбутніх лікарів почав вітати міністр охорони здоров’я Мурашко, однак його звернення перервалося роликом порнографічного змісту (без звуку). Тривало все не більше п’яти секунд, а потім на екран вивели прапор РФ», — йдеться у коментарі до опублікованих кадрів.

При цьому зазначається, що керівництво університету попросило присутніх не поширювати скандальний ролик через соцмережі, однак, схоже, що прислухалися до цього побажання не всі.

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...

Під загрозою? У Мінагрополітики оцінили, чи не знищить рекордна спека урожай в Україні

вівторок, 16 липень 2024, 9:08

Спека впливає на врожай ранніх зернових, однак вона не є критичною, тоді як для пізніх зернових, соняшнику та сої вона є небезпечною. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький, передають Патріоти ...