Тривоги не було: У Дніпрі прогриміло кілька вибухів (фото)

У Дніпрі на одному з підприємств виникла пожежа. Причиною займання стали вибухи газових балонів із пропан-бутаном. Унаслідок вибуху та пожежі двоє людей загинули, ще один потерпілий – у лікарні. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

"Через вибухи газових балонів двоє людей загинуло, ще один – у лікарні. Там переробляли в біопаливо вторинну сировину – пластик та резину. В металевому ангарі вибухнули балони з пропан-бутаном. Загальна площа пожежі склала 2400 кв. м", – зазначили у ДСНС.

До ліквідації пожежі залучили 17 пожежників та 4 одиниці техніки. Вогонь було ліквідовано. Нагадаємо, приблизно о 16 годині у Дніпрі повідомили про звуки, схожі на вибухи. "Дніпро. Було чутно вибух. Тривоги не було і немає. Чекаємо на інформацію від місцевої влади. Попередньо, це не "приліт", – зазначили одразу після вибухів автори Telegram-каналу "Оперативний ЗСУ".

Мережу одразу заповнили фото густого диму над районом, де пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що вибухів було декілька. За попередніми даними, їхня причина – у пожежі, що зайнялася на одному з підприємств міста.

Цю інформацію попередньо підтверджує Telegram-канал Дніпро Оперативний. "Сильна пожежа на виробництві. Просто пожежа. За попередньою інформацією, на одному з підприємств Дніпра сталася пожежа. Найімовірніше, що вибухи відбуваються внаслідок пожежі. Інформація про прильоти не знаходить свого підтвердження. Рятувальники вже на місці"

Про те, що вибухи і дим, які налякали дніпрян, дійсно не пов'язані з російськими обстрілами, підтвердили в ДСНС. "Дим, що можна бачити в одному з районів Дніпра, – це наслідок пожежі на приватному підприємстві,. Загоряння сталося о 16:30 в металевому ангарі, згодом там вибухнули газові балони. Рятувальники працюють на місці, інформація щодо жертв уточнюється", – йдеться у повідомленні.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...