Тривожні цифри: Німецькі вчені зробили прогноз щодо строків пандемії коронавірусу

Вірус буде поширюватися хвилями.

Пандемія нового китайського коронавірусу COVID-19, який нині охопив майже увесь світ, може тривати два роки. Про це заявили дослідники з німецького інституту Роберта Коха ( Robert Koch-Institut ). Він спеціалізується на вивченні інфекційних захворювань, передають Патріоти України.

Зокрема, за словами президента інституту Лотара Вілера, вірус буде поширюватися хвилями. Він підкреслив, що нині момент, за даними їхнього інституту, який входить до структуру міністерства охорони здоров'я і займається оцінкою епідеміологічної ситуації в країні, в Німеччині підтверджено 6012 випадків зараження коронавірусом і 13 смертельних випадків.

Тоді як за даними Університету Джона Хопкінса, відповідні показники на вівторок, 17 березня, становлять 7,2 тисячі випадків і 17 померлих.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...