Царство Небесне... Названо ім'я десантника, котрий сьогодні загинув на Донбасі

Військові лікарі бились до останнього за життя бійця.

Дмитро Костенюк. Фото: соцмережі.

29 березня на Маріупольському напрямку загинув солдат однієї з десантно-штурмових бригад Дмитро Костенюк, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 29 березня на Маріупольському напрямку в районі проведення операції Об'єднаних сил російсько-терористичні угруповання скоїли обстріл з забороненого озброєння - 120 міліметрових мінометів. Обстріляли опорний пункт одного з підрозділів десантно-штурмової військ", - повідомляє Командування десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Військові лікарі бились до останнього за життя десантника. Загиблий є уродженцем Чернівців. Про дату та час прощання повідомлять додатково.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...