Царство Небесне тобі, Горький Лук: Перестало битися серце військового парамедика та популярного блогера

У суботу, 19 червня, помер відомий український блогер Святослав Носов (Волков), відомий як Горький Лук. Про це написав у Facebook колишній народний депутат, його друг Борислав Береза, передають Патріоти України.

Попередньо відомо, що причиною смерті стала відмова нирок. "Сьогодні якийсь жахливо трагічний день. Щойно стало відомо, що з нами більше немає Святослава Носова, який відомий більшості як Горький Лук. Ти пішов в кращий зі світів, друже", – написавши Береза.

В мережі вже почали реагувати на плачевну звістку друзі, знайомі та учні чоловіка.

В Україні помер Горький Лук.В мережі активно почали обговорювати причину смерті чоловіка. Зі слів Дани Ярової, яка повідомила про те, що він сам обрав такий шлях, блогер помер у лікарні. Однак до кінця не зрозуміло за яких саме обставин.

Блогер Горький Лук помер у лікарні.Додамо, що Горький Лук був фронтовим парамедиком. З 2014 року він почав вести свій сатиричний блог, писав книги.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...