Царство небесне... У селі Волинської області раптово помер "кіборг", який захищав Донецький аеропорт

Помер "кіборг" із села Береськ Доросинівської громади, що на Волині, Левуш Анатолій Євгенович. Серце чоловіка зупинилося у ніч проти 3 січня. Про це повідомила місцева волонтерка Світлана Войтович, зазначають Патріоти України.

"Прийшла сумна звістка, пішов з життя при не відомих обставинах наш побратим, захисник і просто чудовий чоловік Левуш Анатолій Євгенович, з с. Береськ! Вічна та світла пам'ять! Рідним та близьким щирі співчуття", - написала жінка.

Як пише місце видання з посиланням на власні джерела Район.Рожище, вночі на 3 січня захиснику України стало зле й він помер. Встановити причину смерті має судово-медичну експертиза.

Відомо, Анатолій Левуш брав участь у боях за Донецький аеропорт восени 2014 року.


Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 12:10

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...