Царство небесне: У священика з Рівненщини в ДТП загинули одразу два сина

Аварія трапилася у ніч на 14 січня.

У ДТП на Рівненщині загинули двоє 31-річних синів священника УГКЦ отця Григорія Пашка із Давидова Львівської області. Вони на авто Audi А5 налетіли на відбійник. Про це повідомляє Давидівська сільська територіальна громада, передають Патріоти України.

"Висловлюємо щирі співчуття о. Григорію Пашку, який править у церкві Різдва пресвятої Богородиці у селі Давидів, з приводу важкої втрати - трагічно загиблих двох синів", - йдеться в повідомленні.

Близнюків звали Іван і Тарас. Обидвоє працювали в ІТ сфері і були висококваліфікованими працівниками. Тарас був front-end- розробником, а Іван – дизайнером, певний період він працював в Лондонському офісі однієї з ІТ-компаній.

Парастас за синами відбудеться сьогодні о 20:00 у с. Давидів, а прощальна служба – 15 січня о 12:00 у с. Давидів.

Ситуація складна: Вчений пояснив, чому в Україні мало чоловіків від 18 до 30

вівторок, 16 квітень 2024, 17:50

Покоління чоловіків, яким зараз 25-30 років є в Україні найменш чисельним, а саме вони могли б більш ефективно захищати нашу країну від ворога. Про це експерти заговорили після того, як було зменшено призовний вік від 27 до 25 років. Вчені підтверджуют...

Кабимін затвердив порядок передачі даних з реєстрів: Ось які документи повинні бути в "Дії"

вівторок, 16 квітень 2024, 17:43

Кабінет міністрів затвердив порядок комплексної передачі електронних відображень інформації, що міститься у документах, сформованих засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг Дія, передають Патріоти України з посиланням на постанову ур...