"Це автентична назва": Уманський пивзавод перейменував пиво "Жигулівське"

Уманський пивзавод перейменував пиво "Жигулівське" у "Віденське". Це пов’язано з відмовою від російсько-радянського минулого. Про це розповіла маркетолог пивоварні "Уманьпиво" Марія Кисіль, передають Патріоти України.

За словами маркетолога, підприємство представить той самий продукт, за тим самим рецептом та смаком під новою назвою - "Віденське". "Існує думка, що це автентична назва цього пива, рецепт якого належить австрійському пивовару Альфреду фон Вакано. Тому і вирішили назвати саме так", - сказала Марія Кисіль.

Зазначається, що керівництво вже давно думало змінити назву "Жигулівське", проте через низку технічних нюансів це зробили лише зараз. Пивзавод припинив виробництво пива зі старою назвою з кінця жовтня 2023 року. Проте сама процедура вилучення продукту з асортименту займає певний час, тому в магазинах ще можна побачити пиво зі старою назвою.

В "Уманьпиві" нову назву - "Віденське" - запатентували, проте поки чекали на офіційні документи випустили його лімітованою партією з рекламною кампанією "Життя триває".

Джерело: UA:Суспільне

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...