"Це багато означає для мене": Роналду зробив першу заяву після того, як забив 900-й гол у карʼєрі

Форвард збірної Португалії та саудівського "Аль-Наср" Кріштіану Роналду прокоментував свій 900-й гол у карʼєрі. Про це повідомляє Record, передають Патріоти України.

Кріштіану Роналду відзначився голом у матчі Ліги націй проти Хорватії (2:1). Цей гол став для легендарного форварда 900-м в кар’єрі.

"Це багато означає для мене. Я давно хотів досягнути цієї позначки. Я знав, що досягну її, оскільки продовжую грати. Може здатися, що це чергове моє досягнення, але тільки я знаю, як це важко - працювати щодня, щоб забити 900 голів", - сказав Роналду.

Половину голів португалець забив у футболці мадридського "Реала" - 450. Ще 145 мʼячів - за "Манчестер Юнайтед", 131 - за збірну Португалії, 101 - за "Ювентус", 68 - за "Аль-Наср", а також 5 - у лісабонському "Спортінгу".

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...