Це буде справжня казка! Яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в листопаді 2021 року

Листопад - не найпростіший час для особистих взаємин, передають Патріоти України.

Велика ймовірність взаємного нерозуміння, сварок і незгод, яке буде визначено напруженими аспектами планет відносно одна одної. Але це не означає, що кохання всіх омине. Кому пощастить у коханні в листопаді 2021 року?

Телець (21.04 – 21.05)

На Тельців чекає непростий, але приємний вибір: їм необхідно буде вирішити, з ким із шанувальників — а їх буде декілька — продовжити взаємини, а з ким краще їх припинити. Всі претенденти на руку і серце будуть по-своєму цікаві, але зірки наполегливо радять представникам знака "радитися" не з розумом, а з почуттями: як відомо, серцю не накажеш — не варто навіть і намагатися, тільки час виявиться змарнованим.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам — особливо тим з них, хто ніяк не може налагодити стосунки з другою половинкою — нарешті вдасться це зробити. Найважливіше — визнати свою неправоту: близька людина легко піде назустріч, а там, дивись, сімейне життя налагодиться: в будинку буде панувати повне взаєморозуміння, що розташовує до мирних вечорів у колі близьких людей. І надалі не варто ображати тих, хто близький і дорогий, а то вони можуть і не пробачити.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам, які поки ще не знайшли свою другу половинку, зірки наполегливо рекомендують уважно дивитися по боках — дивлячись під ноги, вони навряд чи побачать людину, на якого варто звернути першочергову увагу. Та й взагалі, їм необхідно більше спілкуватися з оточенням і частіше виходити в світ, а то останнім часом вони, як равлики, ховаються в своїй мушлі — про яке особисте життя в такому разі може йтися?

Риби (19.02 – 20.03)

Риби — з великою часткою ймовірності — зустрінуть людину, яка здасться їм єдиною і неповторною, нібито створеною для них. Щоправда, миттєво спалахнувши, скороспішний роман виявиться яскравим, але нетривалим: представники знака досить швидко охолонуть до об'єкта своїх почуттів і вирушать на пошуки нового. Але стосунки залишать по собі довгий чуттєвий шлейф і приємні спогади, а це вже непогано.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...