"Це була фантастика, які моменти ми тут проживали": Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру заявив, що йде у відставку

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру після матчу з "Інгульцем" повідомив про рішення покинути футбольний клуб. Про це він заявив у етері "Футбол 1", передають Патріоти України.

«Хочу побажати «Шахтарю» величезного щастя, перемог, це проєкт, який потребує дуже великої сміливості від кожного. Прощаюся з великими побажаннями удачі для уболівальників, всіх, хто любить клуб. Для мене велика честь бути частиною «Шахтаря». Це була фантастика, які моменти ми тут проживали. Прожили чудові два сезони Ліги чемпіонів.

Зіграти внічию з «Сіті», виграти у «Атланти», вибити «Динамо» із Загреба, ось ці останні хвилини в Загребі класні були. Обіграти «Реал» в цьому році вдома і на виїзді, приїхати в Мілан і вибити «Інтер» з єврокубків — це круто. Ми можемо будувати та перемагати, але це важко. У будь-якому випадку це «до побачення» зі щасливою душею», — сказав Каштру.

Хто такий Луїш Каштру?

59-річний футбольний тренер очолив «Шахтар» у 2019 році. Під його керівництвом клуб у минулому сезоні виграв чемпіонат України та дійшов до півфіналу Ліги Європи. До «Шахтаря» він очолював португальські клуби «Віторія», «Порту», а також працював з португальськими клубами «Ріу Аве» і «Шавіш».

11 червня 2019 року стало відомо, що головний тренер донецького «Шахтаря», португалець ПаулуФонсека покинув свою посадуТренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека звільняється та очолить італійську «Рому». Він очолив італійську «Рому».

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...