"Це була одна із найскладніших речей, яку я коли-небудь робила": Жінка схудла на 40 кілограмів - і тепер її не впізнати (фото)

Британка роками терпіла образи від однокласників через зайву вагу. Але дівчина зібралась з силами і закрила роти усім хейтерам. Вона схудла на 40 кілограмів - тепер її просто не впізнати, передають Патріоти України.

Зої Моул серйозно набрала вагу ще в 9-річному віці: її батьки розвелися, і дівчинка надзвичайно стресувала. Як результат – вона постійно заїдала тривогу та переживання, що вплинуло на її фігуру.

"Я жила на солодощах, могла ложками їсти сироп. На хвилину мені ставало легше. А потім організм потребував ще одну порцію. Мій батько тоді багато працював, і ми часто харчувалися напівфабрикатами і готовими стравами", – згадує своє дитинство Зої.

З того часу у неї почалися проблеми з однокласниками. Вони придумали їй дуже образливу кличку – "Біг Мак", адже дівоче прізвище Зої було Макгрегор.

Після школи практично нічого не змінилося. Дівчина почала зустрічатися із токсичним хлопцем, який постійно принижував її через проблеми із вагою.

Зої так і продовжувала заїдати свій стрес, доки їй не допомогла сестра. Вона записала дівчину у тренажерний зал до групи людей, які працювали над схудненням. Почалася важка робота над собою.

"Це була одна із найскладніших речей, яку я коли-небудь робила. Та водночас одна з найкращих. Я вперше була в оточенні людей, які не засуджували мене", – згадує жінка.

За кілька років правильного харчування та регулярних тренувань жінка схудла аж на 40 кілограм. Після такого неймовірного перевтілення вона знову відчула впевненість та повірила у власні сили.

З цього часу минуло вже 17 років. Однак жінка й досі відвідує групу людей, які починають свій шлях до схуднення. Тільки тепер вона допомагає їм досягти своїх цілей.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...