"Це була помилка з мого боку": Американська співачка LP вибачилася перед українцями

Популярна американська співачка Лаура Перголіцці, відома як LP, вибачилася перед українцями, передають Патріоти України.

Напередодні артистка сфотографувалася в худі з прапором Росії - вона похизувалася кофтою з кораблем із вітрилами в кольорах російського прапора. Цю публікацію вона зробила в другу річницю вторгнення РФ в Україну. Після цього в Литві скасували її концерт, наголосивши, що мають чітку позицію і рішуче підтримують Україну.

Після скандалу LP опублікувала в сторіс в Instagram відеозвернення, в якому назвала публікацію фото в худі з російським прапором «поганою помилкою». Вона також вибачилася за «бездумний пост» і висловила надію, що українці «пробачать її».

«Я хочу вибачитися перед своїми українськими друзями і шанувальниками, яких справедливо образив і зачепив мій бездумний пост, у якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, яке вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. Це була погана помилка. Мені дуже шкода», — каже вона у зверненні до українських шанувальників.

Вона підкреслила, що завжди підтримувала Україну: «Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну, завжди це робила і буду робити. Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде любов і підтримка українського народу. Прийміть мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Сподіваюся, ви зможете пробачити мене», — зазначила співачка.

LP також опублікувала відео зі свого концерту в Україні, де говорить: «Слава Україні» українською мовою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...