Це було б смішно, якби не було так сумно: У Сумській області пропонують влаштувати конкурс... шкільних туалетів

Конкурс на найкращий шкільний туалет пропонують проводити в українських школах. На Сумщині освітяни мають відправити заявку на участь та кілька фото або відео із зображенням туалетної кімнати учбового закладу. Про це написала у соцмережі нардеп Яна Зінкевич, передають Патріоти України.

Сумська облрада та управління молоді й спорту Сумської ОДА пропонує загальноосвітнім учбовим закладам надсилати світлини вбиралень для конкурсу “Найкраща туалетна кімната BEST WC-2021”.

Зазначається, що конкурс “Найкраща туалетна кімната” є Всеукраїнським щорічним конкурсом серед громадських установ державної та комунальної власності. Його мета полягає в сприянні впровадженню високих стандартів санітарних норм у публічних туалетних кімнатах та розвитку туалетної культури в Україні.

Учасникам цього заходу мають надати заявку і 5−6 світлин або відеоогляд вбиральні. Переможцям обіцяють “престижну нагороду” - сертифікат та наліпку з написом “Краща туалетна кімната BEST WC-2021”.

За інформацією, що опублікована на сайті, BEST WC є соціальним проектом. У 2021 році він спрямований на боротьбу з COVID-19. Під дописом на сторінці Яни Зінкевич думки коментаторів розділились. Iryna Plemennyk вважає, що такій конкурс може примусити директорів шкіл почати дбати про комфорт дітей, бо зазвичай стан туалетних кімнат бажає кращого. Юлія Іващенко навпаки написала: “Та де вже те дно? Бо вже ніби то там, а знизу все стукають і стукають…”.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...