Це було моєю звичкою: Сергій Бабкін пояснив, чому зраджував дружині

За перші три роки шлюбу зі Сніжаною Сергій Бабкін зрадив їй з сотнею жінок, і через 10 років відкрито говорить на цю тему. Свою поведінку музикант називає "звичкою", адже до зустрічі зі своєю нинішньою дружиною такий спосіб життя був для нього нормою, передають Патріоти України.

"Я так жив ДО ... І потім погнав по інерції, тому що міняти звичку - це здавалося страшно. Це як ніби поміняти життя, а як це зробити, я не знав", - пояснив співак в інтерв'ю "Обозревателю".

За словами Бабкіна, поміняти звичне життя йому допомогла Сніжана. "Вона - мій Ангел, мій маяк! Я кардинально змінив своє життя і це мій безцінний досвід. Тепер я маю право говорити про це", - поділився музикант.

Сьогодні подружжя абсолютно щасливі та відкрито діляться з шанувальники своїм досвідом. Правда, не всі фанати пари відреагували з розумінням, і в соціальних мережах подружжя з'явилося багато невтішних коментарів. Сам Бабкін каже, що намагається на звертати увагу на хейтерів.

"Найголовніше, що цією правдою ми дали зрозуміти людям, що будь-які труднощі - це зростання. Будь-яку біль можна трансформувати і забрати з неї енергію для свого росту та розвитку. І полетіли сотні листів подяки на нашу адресу! Ми самі пройшли цю ситуацію 10 років назад. Зараз у нас все ідеально! Якщо ми таким відкриттям чимось допоможемо людям щось усвідомити, буду безмежно радий! Я за відкритість, чесність зі своїм глядачем, мені важливий ця зв'язок. Це видно з моєї творчості, з життя. А інші - нехай проходять повз. Головне - мимо свого житті не пройти!", - зазначив співак.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...