"Це було правильно. Не тільки я так робив": Олег Скрипка відповів, чому не жалкує про заробітки у Росії до 2014-го

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зізнався, що не жалкує про свої чисельні виступи та участь у проєктах в Росії до 2014 року, передають Патріоти України.

На думку музиканта, отримувати заробітки там було правильним рішенням, адже усі гроші він витрачав на розвиток української музики. "Це було абсолютно правильно. Не тільки я так робив. Знаю ще кількох хороших людей, які так інвестували в українську культуру", - розповів співак.

Після 2014 року Скрипка та його гурт, як і багато українських артистів, повністю припинили концертну діяльність у Росії та зосередилися на виступах в Україні. Втім, артиста дуже обурювало, що українці після анексії Криму та початку війни на Донбасі усе одно продовжували слухати російських виконавців.

"Коли почалася війна, ще у 2014 році, мені було дивно чути в українських клубах російську музику. Навіть у Львові російські пісні все одно грали на дискотеках. А в Одесі до 2014 року половина музики була світова, а інша половина – російськомовна. Україномовної не було взагалі. Після 2014 року в Одесі була лише російська музика. Іноземного не було нічого", - заявив Скрипка.

Джерело: 24 канал

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...