"Це було так мило": У зоопарку мама показала горилі свого малюка, і реакція мавпи зворушила соцмережі (відео)

Американка Емілі Остін відвідала зоопарк у Бостоні з 5-місячним сином Каньоном, і немовля на руках у мами привернуло увагу горили Кікі. Спочатку цікава мавпа розглядала дитину через скло, а потім показала свого власного малюка Пабло, передають Патріоти України.

Миле відео стало хітом в Інтернеті, але найбільше воно захопило саму Остін. "Ми навіть не підозрювали, що одна з горил стала мамою кілька місяців тому. Вона виглядала з-за рогу своєї печери і дивилася на Каньйона. Я підійшла до скла і сказала: "Ось, подивися, це мій малюк". Це було так мило, вона хвилин 5 сиділа і дивилася на нього, намагалася погладити через скло, потримати його за руку. А потім вона показала свою дитину моєму хлопчику", - сказала жінка каналу NEWS CENTER.

Син горили Кікі всього на 2 місяці старший від маленького Каньйона, який проспав чудову зустріч. Згодом Остін і її чоловік планують повернутися в зоопарк і ще раз познайомити малюків. Примати не вперше демонструють материнські інстинкти, побачивши людських дітей. У 1996 році горила Бінті з зоопарку Чикаго врятувала трирічного хлопчика, який впав у її вольєр. Вона перенесла дитину від інших членів своєї групи, і доглядачі зоопарку змогли безпечно його забрати.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...