Це було вбивство? На тілі загиблих у Москві українських шахістів виявили сліди від уколів

У Росії виявили тіла загиблих українських шахістів Станіслава Богдановича та Олександри Вернигори. За даними російських ЗМІ, на тілах загиблих є сліди від ін'єкцій, передають Патріоти України.

За даними "РЕН ТВ", під час огляду тіл Богдановича та Вернигори виявили сліди від уколів. Хоча шприців у помешканні, де їх виявили, знайдено не було. "За наявною інформацією, у хлопця в уколах руки та ноги. У дівчини слід від уколу під коліном", – йдеться у повідомленні.

При цьому в поліції заявили, що слідів насильницької смерті не виявлено. Однак посольство України в Росії поки не отримало жодної інформації

Тіла Станіслава Богдановича та Олександри Вернигори виявили ввечері 5 березня в квартирі у Москві. Поруч з їх тілами (за іншими даними – в них на голові) були виявлені кульки зі звеселяючим газом. Тіла виявив батько дівчини, коли повернувся додому.

Станіслав Богданович – гросмейстер з Одеси. Чемпіон України 2013 року зі швидких шахів. Олександра Вернигора теж шахістка, виступала за збірну України. 18-літня дівчина навчалася в одному з московських університетів.

2 березня Богданович потрапив у скандал. Шахіст хизувався тим, що виступив за збірну Росії проти України. За це, а також свої висловлювання потрапив до бази "Миротворця".

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...

"Це питання добре досліджене": Вчений пояснив, чи впливає війна на гени людини

середа, 1 травень 2024, 18:50

Гени людини не змінюються під впливом певних обставин. Проте є те, що може привести генетику до сучасних умов - це селекція. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда, передають...