"Це були його останні слова": Відомий український футболіст згадав, як "нокаутував" нахабного офіціанта (відео)

Сергій Погорілий зіткнувся з хамством і відразу відповів опоненту.

Сергій Погорілий. Фото: ФК Металіст.

Відомий український голкіпер Сергій Погорілий розповів, як влаштував бійку з офіціантом одного із закладів Києва, коли виступав за "Арсенал". 33-річний футболіст дав інтерв'ю YouTube-каналу Do Best! у шоу РестаVратор, повідомляють Патріоти України.

"Ми 2:2 зіграли з "Шахтарем", після чого всією командою пішли відзначати. Всі зі своїми дружинами, з дівчатами, хто з ким. А я там сам був. Треба їхати далі, пригоди. Стіл, всі сиділи. "Я поїхав, скільки треба грошей?". Кожен зайнятий своїм. "Давай, я карткою оплачу, бо у мене готівки немає, а потім на базі ви вже, скільки вважаєте за потрібне, скинетесь". Хтось поруч сидів, і запитує: "Є хоч якісь гривні дати офіціантові на чай?". Я вже все оплатив, і хотів їхати далі шукати пригод. І я не пам'ятаю, хто поклав 200 гривень, у когось було. Рахунок був на вісім тисяч гривень, тоді це була тисяча доларів. І я говорив: "Покладіть ще". "Не переживай, ми потім йому додамо на чай, все нормально".

В той момент я ще не пішов, і підходить офіціант, відкриває цю папочку, дивиться, а там - 200 гривень, та в мене її кидає. "Ти тут посидів на вісім тисяч, а мені залишив...". Це були його останні слова. Я як сидів, так ударом його і зловив", - зізнався Погорілий, додавши, що нормально ставиться до жартів, але це було хамство з боку персоналу закладу.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...