"Це був нещасний випадок під час сексу": Син мільярдера зізнався, що причетний до смерті студентки

Син єменського мільярдера Фарук Абдулхак зізнався у причетності до смерті 23-річної студентки Мартіни Вік Магнуссен через понад 15 років після своєї втечі з Лондона до Ємена. Про це чоловік розповів журналістці BBC, передають Патріоти України.

Тіло 23-річної норвежки Магнуссен знайшли 2008 року під купою сміття у підвалі в центрі Лондона. Абдулхак стверджує, що Магнуссен, з якою вони разом навчалися, померла внаслідок "нещасного випадку під час сексу".

"Ніхто не знає правди, бо я сам мало пам'ятаю", – сказав чоловік журналістці. А коли вона запитала, в чому причина, він відповів лише одним словом: "Кокаїн".

Водночас коронер у своєму звіті вказував, якою жахливою смертю померла норвезька студентка – внаслідок "здавлювання шиї". На тілі Магнуссен було 43 порізи та садна. Як написав коронер, "багато з них мали вигляд, як типові травми насильницького характеру або отримані під час опору".

Востаннє друзі Мартіни бачили її живою вранці 14 березня 2008 року в нічному клубі, де вона та Фарук святкували складання іспитів. Хлопець тоді запропонував влаштувати вечірку у своїй квартирі в центрі Лондона. Більшість друзів розійшлася по домівках через втому, але Мартіна захотіла продовжити святкувати.

Подруги студентки вже тепер розповіли журналістці, що того дня Фарук здавався іншим – розсердився, коли хтось із друзів сфотографував його і Мартіну. Інша подруга дівчини розповіла, що Фарук якось намагався поцілувати Мартіну, але вона сказала, що їй це не цікаво. Однак студентка часто ночувала у його квартирі, адже та розташована в центрі міста.

Коли Мартіна наступного дня не повернулася додому, друзі заявили про її зникнення. Поліція почала серйозно ставитися до цього лише коли хтось помітив, що Фарук видалив свій аккаунт у Facebook. Правоохоронці обшукали квартиру хлопця та швидко знайшли напівоголене тіло дівчини у підвалі його будинку.

На той час Фарук вже втік із Британії. Поліція знала, що він відлетів пасажирським рейсом з Лондона до Каїра, але не мала деталей про його втечу. Згодом з’ясувалося, що хлопець потім сів на приватний літак свого батька і відлетів до Ємену. Адвокат Фарука запевняв, що він не винний у вбивстві.

Зауважимо, що Фарук – не простий єменець. У дитинстві він жив у США та Єгипті. Чоловік є сином Шахера Абдулака – одного з найбагатших і найвпливовіших людей Ємену. Абдулхак-старший побудував бізнес-імперію, яка торгувала цукром, безалкогольними напоями, нафтою та зброєю, і був близьким другом тодішнього президента Алі Абдулли Салеха.

"Я глибоко жалкую про той нещасний випадок. Шкодую, що приїхав сюди (до Ємену – ред.) – я повинен був залишитися і понести відповідальність", – розповів Фарук журналістці.

На сьогодні чоловік перебуває у списку найбільш розшукуваних лондонською поліцією людей, і на його арешт видано міжнародний ордер. Абдулхак розповів, що повернутися до Британії і зустрітися з поліцією він не готовий. За його словами, для цього вже надто пізно.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...