"Це був шок. Хробак у ковбасі! Просто гидота!": Одеситка купила в магазині ковбасу з живою "начинкою" (відео)

Мешканка Одеси натрапила на хробака, який був всередині ковбаси, купленої в одному з місцевих магазинів. Про це вона розповіла в своєму особистому Facebook, передають Патріоти України.

За словами Інги Підлісної, вона купила домашню ковбасу відомого українського виробника, але вдома її чекав мерзенний "сюрприз". Розрізавши палицю ковбаси жінка всередині побачила хробака. Вона додала, що через цю НП має намір скаржитися на виробника і закликала українців з обережністю вибирати товари, які можуть потрапити на стіл до дітей.

"Це був шок. Хробак в ковбасі! Просто гидота! Добре хоч, що я це перша побачила, а не діти. Ось так нас і труять. І недешева ж ця ковбаса. Буду скаржитися на виробника Гармаш, тому що це вже за межею. Будьте обережні, це може потрапити на стіл і до ваших дітей!", - йдеться у підписі до опублікованого відеоролика.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...