"Хотіли зробити подарунок дитині на день народження": На Київщині в ДТП загинув 12-річний іменинник (фото)

У Білоцерківському районі Київської області 6 червня сталась смертельна ДТП за участю автомобіля BMW. Внаслідок аварії загинув 12-річний хлопчик, який в цей день святкував день народження, передають Патріоти України.

Як розповіло інформоване джерело, нібито, водій машини міг перевищити швидкість (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"У цей день вони були в аквапарку в Броварах – це був такий подарунок дитині на день народження. Повертаючись додому, автомобіль виїхав за межі дороги та протаранив дерево. Внаслідок події хлопчик отримав смертельні травми", – розповів наш співрозмовник.

Він додав, до реанімації були доставлені хрещена загиблого та батько, який перебував за кермом. "Поки правоохоронці не можуть з'ясувати, що сталося – мати дитини перебуває в шоковому стані. Відомо, що незадовго до аварії, водій завіз додому до родичів півторарічного онука потерпілої хрещеної", – резюмував наш співрозмовник.

У пресслужбі поліції Київської області повідомили, що за фактом смертельної ДТП відкрито кримінальне провадження. Причини та обставини аварії встановлюються.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.