"Це був величезний шок": П'яний хлопець розчистив собі виїзд зі стоянки за допомогою екскаватора (відео)

Набридло чекати: п'яний хлопець розчистив собі виїзд зі стоянки за допомогою екскаватора. ВІДЕО

У Бразилії п'яний чоловік знищив декілька автомобілів і мотоциклів, коли розчищав шлях через затор на виїзді з автостоянки за допомогою екскаватора-навантажувача. Про це повідомляє Need To Know, передають Патріоти України.

На відео, яке з'явилося в Мережі, видно, як нетерплячий 23-річний молодик влаштував хаос рано вранці в неділю, 14 липня, після родео.

За словами поліції, Елосмар Франко де Баррос був "у стані алкогольного сп'яніння", коли протаранив екскаватором-навантажувачем декілька автомобілів.

Декілька людей отримали поранення, а один з них був доставлений до відділення невідкладної допомоги з підозрою на перелом ноги.

Як повідомляється, Елосмар працює в компанії GR Máquinas, яка надає послуги муніципалітету. За повідомленнями місцевих ЗМІ, він працював на будівництві до 22:00, коли почав випивати з другом.

Симона Перейра, яка стала свідком того жаху, розповіла місцевим ЗМІ: "Він їхав необачно і почав збивати всіх підряд. Це було схоже на фільм жахів, дійсно жахливо. Це був величезний шок".

Даніель Олівейра покидав родео і був на декілька машин попереду екскаватора, коли де Барросу "увірвався терпець". Він пригадав: "Він не став чекати та вирішив переїхати машини. Він зіткнувся з шістьма машинами. Моя дружина, брат і зять лише встигли вчасно вискочити з моєї машини".

Машина Олівейри перекинулася, коли гідравлічна лопата екскаватора-навантажувача з силою вдарила по ній. Автомобіль був повністю знищений, що призвело до збитків у розмірі 8 000 реалів (58 тисяч гривень).

Де Баррос був заарештований на місці події в Жуазейру-ду-Норті та взятий під варту. Йому висунули звинувачення у пошкодженні майна і водінні в стані алкогольного сп'яніння.

"Нас відвели в іншу кімнату": Дружина оборонця "Азовсталі" розповіла про першу зустріч після двоз років надій

четвер, 18 липень 2024, 21:25

Під час останнього обміну військовополоненими, який відбувся напередодні, 17 липня, з російського полону до України повернувся нацгвардієць Ігор Горцукевич із Кривого Рогу. Його дружина Анастасія розповіла, що чекала на чоловіка протягом двох років. Пр...

Безкоштовного житла більше не буде! Угорщина змінює правила перебування українських біженців

четвер, 18 липень 2024, 21:10

З 21 серпня 2024 року Угорщина надаватиме субсидоване житло лише українським біженцям з територій, що зазнали впливу війни. Ті, хто прибув з інших регіонів, втратять право на безкоштовне житло, якщо не подадуть заяву про продовження пільги до 10 липня ...