"Це дата, яку ми розглядали": Промоутер Усика відреагував на чутки про завершення професійної кар'єри українцем

Олександр Усик не збирається завершувати професійну кар'єру і жодного разу не говорив про своє бажання повісити рукавички на цвях. Про це повідомив промоутер українського боксера Олександр Красюк і розповів, чому для реваншу між українським абсолютним чемпіоном і Тайсоном Ф'юрі обрали саме кінець грудня, передають Патріоти України.

За словами Красюка, саме цю дату, 21 грудня, з самого початку розглядали організатори, а дата в жовтні була лише робочою. «Це дата, яку ми розглядали, і це дата, яку ми підтвердили Його Величності. Ми дали слово, що це відбудеться 21 грудня. Планується, що це відбудеться 21 грудня, але, маючи справу з нашим супротивником, ніколи не знаєш, як усе складеться. Чому не в жовтні? Це була робоча дата, яку ми розглядали як один із можливих днів для проведення заходу», – пояснив промоутер. у коментарі Boxing Social.

Красюк зауважив, що у початковій угоді було обмеження за часом до кінця року, тож це цілком їй відповідає. «У нас ніколи не було жодних розмов про те, що Усик йде з боксу. Можливо, були чутки, можливо, хтось ще висловлював свої думки, але ми ніколи це не обговорювали. Це питання не є для нас проблемою. Це завжди рішення бійця. Коли він відчуває, що йому нічого доводити, коли він відчуває, що не хоче прокидатися о п'ятій ранку і проводити три тренування за день, якщо йому це набридло, то, можливо, йому пора повісити рукавички», - сказав Красюк.

Почалося виверження найбільшого вулкана Європи. Попіл летить на висоту понад 4 км (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:45

Національний інститут геофізики і вулканології Італії (INGV) повідомив про викид попелу на висоту до 4,5 кілометрів над рівнем моря, передають Патріоти України. Виверження, що почалося кілька днів тому, відбувалося з кратера Ворагіне. Воно супроводжува...

Наші рулять: Українська тенесистка стала авторкою удару дня на Вімблдоні (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:30

Марта Костюк стала однією з головних героїнь стадії 1/32 фіналу Вімблдону. По-перше, українська тенісистка у шаленому матчі вирвала перемогу в австралійки Дар'ї Севілл. . А по-друге, у тій грі українська тенісистка стала авторкою одного з найкращих уд...