"Це депресивна річ": Євген Клопотенко зізнався, чому не хоче одружуватися, і показав свій офіс у центрі Києва (фото, відео)

Ресторатор, шеф-кухар і дослідник української кухні Євген Клопотенко вперше провів екскурсію своїм офісом у центрі Києва. В офісі кулінара побувала журналістка програми "Неймовірна правда про зірок" Мирослава Мандзюк, передають Патріоти України.

«У моїй команді 29 людей. Це ті люди, які займаються моїм брендом, соцмережами. Багато різних проєктів», — говорить Євген. У кабінеті Клопотенка висять роздруківки з сезонними продуктами. В офісі також є ванна кімната. Кулінар показав свою колекцію гумових качечок.

Кадр із відео

Кадр із відео

«Я більше, ніж шеф-кухар. Я зміг використати свою популярність заради добра України й для зміни українського суспільства», — зазначив кулінар, який носить спідниці й робить патріотичний манікюр. «Я почав малювати два нігті, блакитний і жовтий, коли почав їздити на звані вечері за кордон у квітні минулого року, де збирали гроші для допомоги Україні. Мене знімало багато камер, але не давали слова. Коли я готував, вони бачили прапор. Купив собі дві спідниці. Це провокація. Прикольно, воно піддуває», — додав кулінар.

Клопотенко також зізнався, чому у свої 36 років не хоче одружуватися. «Стосунки мене напружують. Це депресивна річ. У класичній родині я себе не бачу. Мені потрібен мій світ. Ну типу зустрічаємося, у нас є діти, ми їх виховуємо, але при цьому ми не стаємо як дві половинки одного яблука, а ми як два яблука на одному дереві. Не хочу стандартних речей — наприклад, чому ти не прийшов, чому не зателефонував. Але не буде дітей, значить не буде», — висловився кулінар.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...