​Це дно! Мережа вибухнула через концерт заборонених російських зірок на українському каналі (фото)

У Міжнародний жіночий день, 8 березня, на українському телеканалі "Інтер" транслювали концерт з російськими зірками, які підтримували окупацію наших територій. Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

За його словами, це два світи, коли на українському каналі показують концерт зі співаками РФ, які підтримували вбивство українців.

"8 березня російські окупанти обстріляли з ПТРК вантажний автомобіль одного з підрозділів ООС, який рухався до позицій українських воїнів. Внаслідок попадання протитанкової керованої ракети один воїн загинув, ще двоє отримали поранення і один - бойове ураження. Крім того, під час ворожих обстрілів українських позицій три воїна отримали поранення", - нагадав Штефан.

Концерт викликав бурю обурення в мережі.

Зазначимо, "Інтер" показав ювілейний концерт Михайла Гуцерієва, де брали участь Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс, Валерія, Діма Білан, Ані Лорак, Стас Михайлов, група "Земляни", Михайло Шуфутинський, Денис Клявер, Жасмін та інші. Багатьом з цих зірок заборонений в'їзд в Україну, а деякі відкрито підтримували агресію Росії в Україні і анексію Криму.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...