"Це думка не одієї людини": Група Go_A пояснила, чому на "Євробаченні-2021" співатиме українською мовою

Група Go_A розповіла, чому заспіває на "Євробаченні" в Роттердамі повністю україномовну пісню. В інтерв'ю для "Радіо Промінь" засновник групи Тарас Шевченко розповів, що вони не випадково вибрали українську композицію для музичного конкурсу в Нідерландах. Таким чином, група Go_A стане першою в Україні, хто виконає конкурсну пісню повністю українською мовою, передають Патріоти України.

До цього в 2005 році група "Гринджоли" на "Євробаченні" співала свою композицію то українською, то англійською мовою, чергуючи куплети. "Коли ми випустили "Солов'я", мене вразив коментар з Британії, він написав: "Хлопці, спасибі. Завдяки вам я дізнався, що в Україні є своя мова, до цього я думав, що в Україні спілкуються російською". Думаю, що це думка не одієї людини. Багато хто не знає, що у нас відбувається, що у нас є власна культура" , - розповів артист.

Основні правила "Євробачення" полягають в тому, що тривалість пісні повинна становити не більше 3 хвилин. Під час виступу учасників на сцені може бути максимум 6 осіб. Мовні компанії самі вирішують, якою мовою будуть виконувати пісню їх учасники.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...