"Це дуже нагадує настрої в СРСР": Жителі окупованого Донецька розповіли, що "в Україні туго із хлібом" (відео)

У соціальних мережах активно обговорюють сюжет одного з телеканалів ОРДЛО з окупованого Донецька, де на минулих вихідних пройшов продовольчий ярмарок, інформують Патріоти України.

Донеччани стояли в чергах за продуктами, які продавали "без магазинних накруток". Фрагмент відео з'явився в соціальних мережах і викликав резонанс користувачів, оскільки місцеві журналісти піднесли подію як чергове досягнення ОРДЛО.

Більш того, соцмережі звернули увагу на висловлювання жінки, за словами якої "ДНР" вигідно відрізняється від України, оскільки там нібито "туго з хлібом". "В Україні з хлібом туго, а тут хліба - вибирай який тобі подобається, що тобі подобається. Різний на смак і форму. Відмінно!", - заявила жінка.

Соцмережі зазначають, що атмосфера на відео нагадує часи Радянського Союзу і довгі черги за продуктами харчування, які також потрапили в кадр. Люди намагалися купити хліб, яйця і масло зі знижками.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...