"Це дві різні людини": Найвпливовіший промоутер світу впевнений, що Василь Ломаченко "деградує"

Британський промоутер Едді Хірн заявив, що український боксер Василь Ломаченко помітно деградував за дев'ять років професійної кар'єри. Про це Хірн сказав у інтерв'ю iFL TV, передають Патріоти України.

За його словами, українець у бою проти американця Джемейна Ортіса виглядав непереконливо та мало нагадував боксера, яким захоплювалися усі прихильники спорту. "Якщо ви порівняєте Лому з тим, як він бився у першому бою у своїй професійній кар'єрі проти Хосе Луїса Раміреса у 2013 році, це буквально як дві різні людини, тому що Ломаченко так сильно деградував за останні дев'ять років, що він і наполовину не той боєць, яким був тоді", - сказав Хірн.

Він висловив переконання, що абсолютному чемпіону світу в легкій вазі (до 61,2 кг) Девіну Хейні не складе проблем перемогти колишнього лідера дивізіону. "Я думаю, що це справді хороший бій для Девіна Хейні прямо зараз. На мою думку, він не може програти Ломаченку", – спрогнозував Хірн, якого вважають найвпливовішим промоутером світу. Окрім американця він співпрацює з багатьма іншими топовими боксерами, зокрема, мексиканцем Саулем Альваресом та британцем Ентоні Джошуа.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...