"Це дикість і безглуздя!": Голова Рівненської облради вилаяв очільника водоканалу за освячення води священником УПЦ МП

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш викликав керівника "Рівнеоблводоканал" Андрія Грухаля та насварив його за освячення води священиком УПЦ (МП) на Горбаківському водозаборі. Про це інформує пресслужба Рівненської обласної ради, передають Патріоти України.

Як зазначили в обласній раді, 19 січня на Горбаківському водозаборі воду в резервуарах на насосних станціях освятив представник Гощанського благочиння московського патріархату протоієрей Михаїл Петров.

"Це дикість і безглуздя! У час, коли ми боремося з російськими терористами на фронті і всіх можливих політичних майданчиках, стається оця провокація! Цинізм!!! Церква, яка благословляє росіян заливати кров’ю Україну однією рукою, другою святить тут воду?!!" - прокоментував ситуацію Карауш.

Він запевнив, що розбирається і невдовзі будуть ухвалені кардинальні рішення щодо людей, які організували освячення води священником Московського патріархату.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...